Klantenvertellen
klantenvertellen transparant

Installatiepartner

Wil je met je werk bijdragen aan een duurzamere wereld?

Bent u een professional in de installatiebranche en op zoek naar een kans om te groeien en tegelijkertijd een positieve impact te maken op het milieu? Overweeg een samenwerking met Voltworks. Wij waarderen de vaardigheden en expertise van installateurs en elektriciens door het aanbieden van aantrekkelijke vergoedingen en een consistent aanbod van werk. Ons bedrijf onderscheidt zich door een betrouwbare voorraad, wat een doorlopende beschikbaarheid van opdrachten garandeert. Daarnaast faciliteren we onze partners met uitgebreide trainingen en de nodige middelen om hun werk uit te voeren. Met Voltworks kunt u zich aansluiten bij een toonaangevende speler in de energiebranche en bijdragen aan een duurzamere wereld.

284aabbc 1fc8 4b33 97ff cb0c06120f22

Waarom kiezen voor Voltworks als installatiepartner?

Woman,Monitors,Energy,Production,From,The,Solar,Power,Plant,With

Jouw eigen organisatie-account

Wij bieden je een persoonlijk organisatie-account, waardoor je constant inzicht hebt in je opdrachten. Als je tijdelijk niet beschikbaar bent, kun je dit eenvoudig instellen. Daarnaast verzorgen we alle benodigdheden voor jou: een volle installatieagenda, technische voorbereiding en logistieke ondersteuning. Hierdoor heb jij alle ruimte om je te concentreren op de installatie-uitvoering en het tevredenstellen van jouw klanten.

Financiële Zekerheid

Voltworks staat prominent in de Nederlandse markt. Dankzij onze unieke aanbiedingen, strategische partnerschappen en voortdurende inzet voor klanttevredenheid, kunnen we een consistente stroom van opdrachten garanderen. Als Installatiepartner bij Voltworks profiteer je van een volle agenda en daarmee een stabiel en betrouwbaar inkomen. We delen graag meer informatie over onze vergoedingen tijdens een persoonlijke (telefonische) kennismaking.

IMG 1827

Het Inschrijvingsproces

Begin in 5 eenvoudige stappen als Installatiepartner bij Voltworks:

1.

Inleidend Gesprek

Zodra je je gegevens verstrekt, nemen we binnen 72 uur telefonisch contact met je op. Hier bespreken we de mogelijkheden van samenwerking en verstrekken we informatie over de vergoedingen.

2.

Evaluatie

Je ontvangt een online vragenlijst waarin je de vereiste documenten en certificaten kunt uploaden om ons inzicht te geven in je ervaring en technische achtergrond.

3.

Ontmoeting in Persoon

Nadat we de benodigde documentatie hebben ontvangen, plannen we graag een persoonlijke ontmoeting om alle details van de samenwerking te bespreken. We stemmen ook af op jouw specifieke voorkeuren, zoals regio, projecttype en het aantal installaties.

4.

Aftrap met het Team

We organiseren een aftrapbijeenkomst waarin we iedereen bekendmaken met Voltworks en waarbij we kleding aanreiken aan de betrokken medewerkers.

5.

Aan de Slag!

Het moment is aangebroken! We gaan van start met de eerste installaties. We werken nauw samen en bespreken regelmatig de voortgang van ons partnerschap.

IMG 8335

Opleiding en Financiële Steun

Laat ons in jou investeren. Tijdens onze samenwerking onderhoud je voortdurend contact met onze kwaliteitsmanager. Samen stellen we een plan op om voortdurende verbetering te bereiken door middel van trainingen en het analyseren van klantfeedback. Als de samenwerking goed verloopt, staan we klaar om bij te dragen aan de groei van jouw onderneming en financieren we de benodigde trainingen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Bovendien bieden we hulp bij het aantrekken van nieuwe medewerkers voor jouw team.

Digitale Oplevering met de app

Administratieve rompslomp wil je vermijden. Daarom kunnen onze teams met behulp van de installatie-app zelf het project voorbereiden en opleveren. Elk team ontvangt een iPad om dit proces real-time in te vullen. Hiermee kunnen moeiteloos foto’s worden geüpload, optionele beschrijvingen worden toegevoegd, en de oplevering kan samen met de klant worden ondertekend. Zodra de installatie succesvol is afgerond, ontvang je onmiddellijk een melding, en wij zorgen ervoor dat je binnen 5 dagen wordt uitbetaald. Zo behoud je te allen tijde controle over je operationele processen, zelfs als je met meerdere teams werkt.

Woman,Monitors,Energy,Production,From,The,Solar,Power,Plant,With
IMG 6699

Focus op Duurzame Samenwerking

Bij Voltworks streven we ernaar zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. Dit realiseren we door middel van innovatieve oplossingen, efficiënte processen en een oprecht commitment naar onze klanten toe. In dit streven omarmen we duurzaam ondernemerschap als kernwaarde. We realiseren ons dat het verwezenlijken van onze missie, namelijk een wereld die draait op zonne-energie, afhankelijk is van de toewijding van onze betrouwbare installatiepartners. Daarom werken we aan duurzame, win-win samenwerkingen op de lange termijn.

Inschrijven als installatiepartner

Onze certificaten

Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent om klant te worden bij Voltworks en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via:

Jimmy Verhart