Klantenvertellen
klantenvertellen transparant

Krachtige opslag, slimme energie. Thuisbatterijen leiden de revolutie!

Ontdek de vrijheid van onafhankelijke energievoorziening met Voltworks Thuisbatterijen. Betrouwbaar, krachtig en flexibel – deze geavanceerde opslagsystemen tillen jouw huis naar een nieuw niveau van energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Wil je ook verdienen met thuisbatterijen?

Doe de gratis check

Onze certificaten

IMG 7284

Waarom een thuisbatterij?

Overdag wekken je zonnepanelen energie op die vaak niet direct wordt gebruikt. Deze energie wordt teruggestuurd naar het energienet. Met de slimme thuisbatterij van Voltworks vergroot je je onafhankelijkheid tot wel 60-80%. Een deel van de overdag teruggeleverde stroom wordt opgeslagen in de batterij en kun je ’s avonds eenvoudig gebruiken.

Wanneer het energienet overbelast raakt, zal de omvormer automatisch uitschakelen. Op deze manier voorkomt het systeem dat de opgewekte stroom verloren gaat. In plaats daarvan wordt de overtollige energie opgeslagen in je thuisbatterij.

Meer onafhankelijkheid

Met een thuisbatterij verdubbel je het gebruik van je zelf opgewekte zonne-energie en verlaag je je aankoop van elektriciteit. Hierdoor ben je minder afhankelijk van schommelende energieprijzen en vergroot je je eigen consumptie van duurzame energie. Dit is slechts een van de vele voordelen van een thuisbatterij. Ontdek alle voordelen van thuisbatterijen bij Voltworks.

94DA444B 53A5 47F1 94F2 1441B4ADF179
IMG 2152

Bescherming tegen Netproblemen

Het energienet raakt steeds vaker overbelast door de teruggeleverde energie. Netbeheerders waarschuwen dat ze in de toekomst mogelijk de teruglevering van zonne-energie op bepaalde momenten moeten beperken. Met een thuisbatterij behoud je zoveel mogelijk van je eigen opgewekte energie, zelfs tijdens deze netproblemen.

Onze beschikbare pakketten

Wij streven ernaar om zonne-energie beschikbaar te maken voor iedereen die vandaag wil besparen en actief wil bijdragen aan een duurzamere wereld voor morgen. Daarom bieden wij advies dat volledig is afgestemd op jouw specifieke situatie, en leveren we een thuisbatterij met het hoogste rendement. Als klant van Voltworks ontvang je bovendien een extra korting van €250.

Basis

€5.300  incl. btw

Standaard

€7.700  incl. btw

Deluxe

€9.500  incl. btw

Maximale Flexibiliteit

Het batterijsysteem is volledig voorbereid op een duurzame toekomst. Ontdek meer over de capaciteit en prijzen van onze thuisbatterij. Wil je een persoonlijk aanbod ontvangen? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in!

A49EF87A 6D1C 4EC5 9AF0 D8ADDB06A170

Vergroot je autonomie tot wel 60-80%

Beheer je energieverbruik intelligent

Optimaliseer de efficiëntie van je zonnepanelensysteem

Blijf zelfvoorzienend, zelfs bij bewolkte dagen

Woman,Monitors,Energy,Production,From,The,Solar,Power,Plant,With

Bij een Thuisbatterij hoort real-time inzicht

Perfect inzicht via de app

Ervaar real-time inzicht in de prestaties van jouw thuisbatterij op de meest gebruiksvriendelijke manier.

Met de garantie van een doordacht plan

save money

De meest voordelige optie gegarandeerd

We zorgen er altijd voor dat je verzekerd bent van de meest gunstige deal. Zo loop je nooit het risico iets mis te lopen en ben je verzekerd van de allerbeste prijs in kwaliteits en service verhouding.

appmobile

Service op maat, aangepast aan jouw wensen

Met de applicatie krijg je direct inzicht en worden jouw vragen beantwoord. Of opteer voor persoonlijk contact via ons lokaal telefoonnummer. Geen wachtrijen, alleen oprechte en persoonlijke ondersteuning.

serviceinstallation

Toegewijde servicemonteurs tot je dienst

Na de installatie blijven we beschikbaar. Ons nationale netwerk van Voltworks-servicemonteurs staat klaar om serviceverzoeken snel en professioneel af te handelen, zodat jouw systeem soepel blijft draaien.

Veel gestelde vragen

Een thuisbatterij, ook wel bekend als een huisaccu of energieopslagsysteem, is een apparaat dat elektriciteit kan opslaan die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere bronnen. Het stelt huiseigenaren in staat om energie op te slaan voor later gebruik.

Een thuisbatterij slaat elektriciteit op wanneer deze beschikbaar is, bijvoorbeeld wanneer de zonnepanelen overdag overtollige energie produceren. ’s Avonds of tijdens piekuren kan de opgeslagen energie worden gebruikt om elektriciteit aan het huis te leveren.

Enkele voordelen zijn: het maximaliseren van eigen verbruik van groene energie, besparen op elektriciteitskosten, onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet tijdens stroomstoringen en verminderen van de belasting van het elektriciteitsnet.

De meeste thuisbatterijen vereisen professionele installatie vanwege de elektrische aansluitingen en veiligheidsvoorschriften. Het wordt sterk aanbevolen om een gecertificeerde installateur in te schakelen.

De levensduur van een thuisbatterij wordt meestal gemeten in cycli (laad- en ontlaadacties). Veel batterijen hebben een levensduur van 10 tot 15 jaar, afhankelijk van het merk en het model.

Sommige thuisbatterijen zijn ontworpen om off-grid te werken, wat betekent dat ze u volledig van het elektriciteitsnet kunnen voorzien. Dit vereist meestal een grotere batterijcapaciteit.

AC-gekoppelde batterijen worden achteraf aan het elektriciteitsnet gekoppeld en kunnen met bestaande zonnepanelen werken. DC-gekoppelde batterijen zijn direct verbonden met de zonnepanelen en vereisen doorgaans nieuwe installaties.

Sommige thuisbatterijen zijn modulair en kunnen worden uitgebreid door extra batterijmodules toe te voegen. Het is belangrijk om te controleren of het specifieke model dat u overweegt, deze optie biedt.

Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent om klant te worden bij Voltworks en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via:

Jimmy Verhart