Klantenvertellen
klantenvertellen transparant

Zet de zon aan het werk, wij van Voltworks leveren de kracht!

Voltworks staat voor hoogwaardige zonnepanelen die jouw woning of bedrijf transformeren tot een duurzame energiebron. Maximaliseer je energieopbrengst en minimaliseer je ecologische voetafdruk met onze geavanceerde zonne-energiesystemen.

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis check

Onze certificaten

IMG 4105

Nummer 1 in Nederland voor zonnepanelen

Het optimale plan voor jouw dak

Onze deskundige adviseurs helpen je om het maximale uit je dak te halen met zonnepanelen. Ons doel is om je te laten profiteren van groene stroom, zowel besparend op je energierekening als op het milieu.

Het feit dat we maatwerk doen en echt bij uw langs komen na de aanvraag maakt het grote verschil.

Maar dat Voltworks de sector leidt met een indrukwekkende klanttevredenheidsscore van gemiddeld 9.3 is waar we echt trots op zijn.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Bij het bepalen van het juiste aantal zonnepanelen voor jouw dak is het van belang om rekening te houden met je huidige en toekomstige stroomverbruik. Bekijk grondig je energierekening voor je huidige stroomverbruik, maar denk ook vooruit naar je verwachte energieverbruik in de toekomst.

 

 

Prijsindicatie

Jaarlijkse opbrengst

6

Zonnepanelen

€3.200 – €5200

0

8

Zonnepanelen

€ 4.250 – € 6.050

0

10

Zonnepanelen

€ 4.950 – € 6.850

0

12

Zonnepanelen

€ 5.650 – € 7.650

0

15

Zonnepanelen

€ 6.900 – € 9.000

0

6

Zonnepanelen

Prijs indicatie: €3.200 – €5200

Jaarlijkse opbrengst: 0

8

Zonnepanelen

Prijs indicatie: € 4.250 – € 6.050

Jaarlijkse opbrengst: 0

10

Zonnepanelen

Prijs indicatie: € 4.950 – € 6.850

Jaarlijkse opbrengst: 0

12

Zonnepanelen

Prijs indicatie: € 5.650 – € 7.650

Jaarlijkse opbrengst: 0

15

Zonnepanelen

Prijs indicatie: € 6.900 – € 9.000

Jaarlijkse opbrengst: 0

Krijg een op maat gemaakt plan voor jouw situatie

Financiële opties voor zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is een verstandige keuze, omdat het je energiekosten vermindert, de waarde van je huis verhoogt en de panelen zichzelf snel terugverdienen. Je kunt ervoor kiezen om ze direct met eigen vermogen te financieren, waardoor je meteen kunt profiteren van de opbrengsten van je zonnepanelen. 

save money

Subsidies voor zonnepanelen

In sommige gemeentes zijn nog subsidies beschikbaar voor de aanschaf van zonnepanelen. Oftewel een potje voor verduurzamen waarmee zonnepanelen ook in aanmerking komen. Vraag dit na bij uw gemeente.

Sinds 2023 een 0% btw-tarief van toepassing op de aankoop van zonnepanelen. Dit betekent dat als jouw adres als woning wordt gebruikt, je 0% btw betaalt over je zonnepaneleninstallatie.

appmobile

Huren of leasen van zonnepanelen

Het idee van het huren of leasen van zonnepanelen kan aantrekkelijk lijken, aangezien je geen initiële investering hoeft te doen. Volgens Radar zeggen zij het volgende "Achter de gouden bergen die worden beloofd schuilen namelijk torenhoge rentes en valse beloftes."

Bron: https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/zonnepanelen-huren-of-leasen-pas-op-voor-deze-verkooppraatjes/

Woman,Monitors,Energy,Production,From,The,Solar,Power,Plant,With

Bij zonnepanelen hoort real-time inzicht

Perfect inzicht via de applicatie

Ervaar live inzicht in de opbrengst van jouw zonnepanelen op de meest gebruiksvriendelijke manier. De applicatie werkt live van jouw zonnepanelen

Met de garantie van een doordacht plan

save money

De meest voordelige optie gegarandeerd

We zorgen er altijd voor dat je verzekerd bent van de meest gunstige deal. Zo loop je nooit het risico iets mis te lopen en ben je verzekerd van de allerbeste prijs in kwaliteits en service verhouding.

appmobile

Service op maat, aangepast aan jouw wensen

Met de applicatie krijg je direct inzicht en worden jouw vragen beantwoord. Of opteer voor persoonlijk contact via ons lokaal telefoonnummer. Geen wachtrijen, alleen oprechte en persoonlijke ondersteuning.

serviceinstallation

Toegewijde servicemonteurs tot je dienst

Na de installatie blijven we beschikbaar. Ons nationale netwerk van Voltworks-servicemonteurs staat klaar om serviceverzoeken snel en professioneel af te handelen, zodat jouw systeem soepel blijft draaien.

Veel gestelde vragen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit met behulp van fotovoltaïsche cellen. Deze cellen genereren gelijkstroom (DC), die vervolgens wordt omgezet in wisselstroom (AC) door een omvormer, die geschikt is voor gebruik in huishoudelijke apparaten.

Het rendement van zonnepanelen varieert, maar moderne panelen hebben meestal een rendement van 15% tot 20%. Dit betekent dat ze 15% tot 20% van het opgevangen zonlicht omzetten in elektriciteit.

Dit hangt af van je energieverbruik, locatie en de grootte van je dak. Een gemiddeld huishouden heeft ongeveer 10 tot 20 zonnepanelen nodig om in de meeste of alle energiebehoeften te voorzien.

Zonnepanelen hebben meestal een levensduur van 25 tot en met 35 jaar. Na deze periode kunnen ze nog steeds energie opwekken, maar met een verminderd rendement.

Zonnepanelen hebben meestal een levensduur van 25 tot en met 35 jaar. Na deze periode kunnen ze nog steeds energie opwekken, maar met een verminderd rendement.

Ja zeker! Van particulieren is het nog steeds dezelfde regel/wetgeving.

Sinds 2017 is de politiek bezig omtrent wel of niet mogen terugleveren, maar zal zeker doorgaan tot en met 2030.

Behalve als uw energieleverancier vandebron heet.

Zonnepanelen verminderen de uitstoot van broeikasgassen omdat ze schone, hernieuwbare energie genereren. Ze verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen de milieu-impact.

De terugverdientijd van zonnepanelen varieert, maar ligt meestal tussen de 3 en 7 jaar, afhankelijk van de kosten van de installatie, het energieverbruik en eventuele financiële incentives. Tijdens deze periode beginnen de zonnepanelen al direct jouw geld te besparen. Je maandelijkse lasten zullen verlaagd worden of je maakt de keuze om in een keer einde van de jaar het teruggeleverde stroom prijs te ontvangen.

Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent om klant te worden bij Voltworks en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via:

Jimmy Verhart