Klantenvertellen
klantenvertellen transparant

Laadkracht in jouw handen. Voltworks maakt elektrisch rijden eenvoudig!

Ontdek de slimme benadering van Voltworks Laadpalen: Bespaar snel op kosten door strategisch gebruik te maken van voordelige, duurzame laadmomenten. Leer meer over de vele voordelen van de Easee laadpaal in samenwerking met Voltworks.

Wil je ook verdienen met laadpalen?

Doe de gratis check

Onze certificaten

Happy,Son,And,Mother,Plug,Ev,Charger,From,Home,Charging

Bespaar honderden euro's met intelligent laden

Door slim gebruik te maken van voordelige, duurzame momenten, heb je de kosten van je laadpaal in no-time terugverdiend. Leer wat Easee laadpaal nog meer te bieden heeft samen met Voltworks.

Voordelig opladen met uurtarieven

Bespaar op laadkosten dankzij onze naadloze samenwerking gebaseerd op uurtarieven.
New,Charging,Station,For,Electric,Car,On,Brick,Wall,At
Woman,Monitors,Energy,Production,From,The,Solar,Power,Plant,With

Bij een laadpaal hoort real-time inzicht

Uitstekend inzicht via de Easee applicatie

Ervaar real-time inzicht in de prestaties van je laadpaal op de meest gebruiksvriendelijke manier mogelijk

Met de garantie van een doordacht plan

save money

De meest voordelige optie gegarandeerd

We zorgen er altijd voor dat je verzekerd bent van de meest gunstige deal. Zo loop je nooit het risico iets mis te lopen en ben je verzekerd van de allerbeste prijs in kwaliteits en service verhouding.

appmobile

Service op maat, aangepast aan jouw wensen

Met de applicatie krijg je direct inzicht en worden jouw vragen beantwoord. Of opteer voor persoonlijk contact via ons lokaal telefoonnummer. Geen wachtrijen, alleen oprechte en persoonlijke ondersteuning.

serviceinstallation

Toegewijde servicemonteurs tot je dienst

Na de installatie blijven we beschikbaar. Ons nationale netwerk van Voltworks-servicemonteurs staat klaar om serviceverzoeken snel en professioneel af te handelen, zodat jouw systeem soepel blijft draaien.

Veel gestelde vragen

Een laadpaal is een elektrische oplaadpunt voor elektrische voertuigen, zoals elektrische auto’s. Het wordt gebruikt om de batterijen van deze voertuigen op te laden, vergelijkbaar met hoe je een benzine- of dieselauto bij een tankstation zou bijvullen.

Ja, dat kan. Je kunt thuis een laadpaal installeren, meestal met behulp van een elektricien, zodat je je elektrische voertuig gemakkelijk kunt opladen terwijl het geparkeerd staat.

De oplaadsnelheid hangt af van verschillende factoren, waaronder het type laadpaal, de capaciteit van je auto en het vermogen van de laadpaal. Over het algemeen geldt dat hoe krachtiger de laadpaal is, hoe sneller je auto wordt opgeladen.

Ja, dat is mogelijk. Je kunt zonnepanelen op je dak installeren en de opgewekte zonne-energie gebruiken om je elektrische auto op te laden, waardoor je kosten bespaart en milieuvriendelijker rijdt.

De kosten variëren afhankelijk van het type laadpaal en de installatievereisten. Dit kan variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s. Soms zijn er subsidies beschikbaar om de kosten te verlagen.

In de meeste gevallen heb je geen speciale vergunning nodig om een laadpaal op je eigen terrein te installeren. Het kan echter verschillen per locatie en gemeentelijke voorschriften, dus het is raadzaam om dit te controleren voordat je begint.

Ja, sommige laadpalen ondersteunen het opladen van meerdere voertuigen tegelijkertijd. Dit kan handig zijn als je meerdere elektrische voertuigen in je huishouden hebt.

Ja, veel steden en openbare plaatsen hebben openbare laadpalen waar je je elektrische auto kunt opladen als je onderweg bent. Je kunt deze vinden via verschillende apps en websites die laadpalen in kaart brengen.

Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent om klant te worden bij Voltworks en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via:

Jimmy Verhart