Klantenvertellen
klantenvertellen transparant

Over Voltworks

Investeer in Groene Energie met Voltworks

Draag bij aan een groenere toekomst en geniet van de voordelen van de nieuwste duurzame technologieën met Voltworks. Wij bieden u toegang tot ervaren en gekwalificeerde installateurs voor de betrouwbare en efficiënte installatie van uw energiebesparende systemen. Met concurrerende prijzen en een continue voorraad garanderen wij dat uw projecten op tijd en volgens de hoogste standaarden worden gerealiseerd. Kies voor Voltworks en investeer met vertrouwen in een duurzame toekomst, wetende dat wij alles van A tot Z verzorgen, inclusief het transport van materialen. Samen zorgen we voor een duurzamere wereld.

DCIM101MEDIADJI 0455.JPG
Tevreden klanten
0 +
Jaarlijkse opbrengst in kWh
0 +
Zonnepanelen geplaatst
0 +
Klantenwaardering
0
5469c361 d17b 4e96 aece 5d8eca696390

Niet alleen de beste in de wereld, maar ook de beste voor de wereld

Ondernemen als een kracht voor het goede

Wij zijn een B Corp-gecertificeerd bedrijf. Dit gaat verder dan alleen het B Corp-certificaat op onze materialen; het is duidelijk zichtbaar in al onze inspanningen. Wij zetten ons extra in voor het milieu, streven naar sociale gelijkheid, geven om onze medewerkers en hanteren een beleid van transparantie. Hierdoor combineren we onze missie en winstdoelen op een harmonieuze wijze. Lees meer over wat B Corp voor ons betekent op onze B Corp-pagina.

CO2-neutraal tegen 2030: Onze Missie

Een organisatie gedreven door een missie

Ons doel is duidelijk: tegen 2030 willen we CO2-neutraal zijn. In samenwerking met 500 andere B Corps hebben we ons gecommitteerd om tijdens de VN Klimaattop in Madrid onze CO2-uitstoot tegen 2030 tot nul te reduceren. Om deze ambitie te verwezenlijken, werken we de komende jaren hard en vastberaden.

Elke resterende uitstoot compenseren we. We betrekken al onze leveranciers en partners bij deze inspanning en delen onze duurzame missie met hogescholen en universiteiten.

Met het bedrijfsleven kunnen we daadwerkelijk een impact maken. Het is mogelijk.

IMG 8336
IMG 6811

De Evolutie van Voltworks in de Loop der Jaren

Onze Zonnige Reis

Van een vaag idee tot een missiegedreven organisatie, elke stap heeft ons dichter bij een duurzamere toekomst gebracht. De reis van Voltworks door de jaren heen heeft ons in een positieve richting geleid. We zijn vanuit een heldere visie uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de zonne-energie industrie. Met vastberadenheid en innovatie hebben we talrijke mijlpalen bereikt, terwijl we altijd één missie voor ogen houden:

Zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen. Het is mogelijk.

Onze invloed wordt opgemerkt

black
logo
white

Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent om installatiepartner te worden bij Voltworks en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via:

Een Stralende Toekomst in het Vooruitzicht

Ben jij gereed om dagelijks bij te dragen aan een duidelijke en duurzame missie? Bekijk onze vacatures en wie weet verwelkomen we je binnenkort op ons kantoor!

Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent om klant te worden bij Voltworks en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via:

Jimmy Verhart