Klantenvertellen
klantenvertellen transparant

Laat de warmtepompen hun krachten bundelen, wij bij Voltworks zorgen voor de warmte!

Voltworks staat voor geavanceerde warmtepompen die jouw woning of bedrijf omtoveren tot een duurzame warmtebron. Optimaliseer je warmteopwekking en verklein je ecologische impact met onze hoogwaardige warmtepompsystemen.

Wil je ook verdienen met warmtepompen?

Doe de gratis check

Onze certificaten

Air,Heat,Pump,Installed,On,The,Exterior,Facade,Of,The

De nummer 1 in Nederland voor warmtepompen is Voltworks!

Optimale Warmteplanning voor Jouw Huis

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen het maximale uit je verwarmingssysteem te halen met warmtepompen. Wij streven ernaar jou te laten profiteren van efficiënte verwarming, wat zowel geld bespaart op je energierekening als een positieve impact heeft op het milieu.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en ons bezoek aan jouw locatie na de aanvraag, om maatwerk te bieden dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Wij zijn bijzonder trots op het feit dat Voltworks de branche leidt met een indrukwekkende gemiddelde klanttevredenheidsscore van 9.3. Dit bewijst ons streven naar uitmuntendheid en klantgerichtheid.

Met Voltworks kun je vertrouwen op een team dat zich inzet om de warmte in jouw huis te optimaliseren en jouw comfort te waarborgen, terwijl we samen werken aan een duurzamere toekomst.

Samen zetten we stappen om jouw woning efficiënter en milieuvriendelijker te verwarmen, en tegelijkertijd te besparen op energiekosten. Wij zijn jouw partner in het realiseren van een comfortabelere en duurzamere leefomgeving.

Krijg een op maat gemaakt plan voor jouw situatie

Financiële mogelijkheden

Investeren in warmtepompen is een verstandige keuze, omdat het je energiekosten vermindert, de waarde van je huis verhoogt en de warmtepompen zichzelf snel terugverdienen. Je kunt ervoor kiezen om ze direct met eigen vermogen te financieren, waardoor je meteen kunt profiteren van de voordelen van je warmtepompen.

save money

Subsidies voor warmtepompen

In bepaalde gemeenten zijn er nog subsidies beschikbaar voor de aanschaf van warmtepompen. Dit betekent dat er financiële ondersteuning beschikbaar is voor het verduurzamen van je verwarmingssysteem met warmtepompen. Je kunt hierover informatie opvragen bij je gemeente.

Vanaf 2023 geldt een 0% btw-tarief voor de aankoop van warmtepompen. Dit houdt in dat als jouw adres als woning wordt gebruikt, je geen btw hoeft te betalen over de installatie van je warmtepompsysteem.

appmobile

Huren of leasen van warmtepompen

De optie om een warmtepomp te huren of leasen kan zeer aantrekkelijk zijn, omdat je hiermee kunt profiteren van geavanceerde verwarmingstechnologie zonder de noodzaak van een initiële grote investering.

Bij het huren of leasen van een warmtepomp betaal je maandelijkse of jaarlijkse vergoedingen in plaats van een eenmalige aankoopsom, waardoor je jouw financiële lasten spreidt en toegang krijgt tot efficiënte verwarmingssystemen.

Air,Heat,Pump,Beside,House,,3d,Illustration

Bij warmtepompen hoort real-time inzicht

Optimaal inzicht via de app

Krijg real-time inzicht in de prestaties van jouw warmtepomp op de meest gebruiksvriendelijke manier. De app geeft live updates van je warmtepomp.

Met de garantie van een doordacht plan

save money

De meest voordelige optie gegarandeerd

We zorgen er altijd voor dat je verzekerd bent van de meest gunstige deal. Zo loop je nooit het risico iets mis te lopen en ben je verzekerd van de allerbeste prijs in kwaliteits en service verhouding.

appmobile

Service op maat, aangepast aan jouw wensen

Met de applicatie krijg je direct inzicht en worden jouw vragen beantwoord. Of opteer voor persoonlijk contact via ons lokaal telefoonnummer. Geen wachtrijen, alleen oprechte en persoonlijke ondersteuning.

serviceinstallation

Toegewijde servicemonteurs tot je dienst

Na de installatie blijven we beschikbaar. Ons nationale netwerk van Voltworks-servicemonteurs staat klaar om serviceverzoeken snel en professioneel af te handelen, zodat jouw systeem soepel blijft draaien.

Veel gestelde vragen

Warmtepompen gebruiken een thermodynamisch proces om warmte uit de omgeving te onttrekken en te leveren aan je verwarmingssysteem. Dit proces zet lage temperatuur warmtebronnen, zoals lucht of grond, om in hogere temperatuur warmte die geschikt is voor verwarmingstoepassingen in huishoudens.

Het rendement van warmtepompen varieert, maar moderne warmtepompen hebben meestal een rendement tussen 300% en 400%. Dit betekent dat ze 300% tot 400% van de gebruikte elektrische energie omzetten in nuttige warmte voor verwarming of koeling.

Dit is afhankelijk van je warmtebehoefte, locatie en de beschikbare ruimte. Een gemiddeld huishouden heeft doorgaans een warmtepomp nodig die geschikt is voor hun specifieke behoeften om te voorzien in de verwarming en warmwatervoorziening.
Warmtepompen hebben doorgaans een levensduur van 25 tot 35 jaar. Na deze periode kunnen ze nog steeds warmte leveren, zij het met een verminderde efficiëntie.
Warmtepompen hebben doorgaans een levensduur van 25 tot 35 jaar. Na deze periode kunnen ze nog steeds warmte produceren, zij het met een verminderde efficiëntie.
Ja, inderdaad! Voor particulieren gelden nog steeds dezelfde regels en wetgeving met betrekking tot warmtepompen. Sinds 2017 is de politiek bezig met de discussie over de mogelijkheid om wel of niet terug te leveren, en deze discussie zal naar verwachting doorgaan tot en met 2030. Er is echter een uitzondering als je energieleverancier Vandebron heet.
Warmtepompen verminderen de uitstoot van broeikasgassen doordat ze efficiënte, hernieuwbare verwarming produceren. Ze verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen de milieu-impact.
De terugverdientijd van warmtepompen kan variëren, maar ligt meestal tussen de 5 en 10 jaar, afhankelijk van de kosten van de installatie, het energieverbruik en eventuele financiële stimulansen. Gedurende deze periode beginnen warmtepompen al direct geld te besparen. Je maandelijkse uitgaven zullen verminderen, of je hebt de mogelijkheid om aan het einde van het jaar te profiteren van de vergoeding voor de geleverde warmte.

Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent om klant te worden bij Voltworks en nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via:

Jimmy Verhart